03 tem 07 oktober: fotofever

 
HoedGekruid vzw nodigt uit,
 
i.s.m Danny Van der Elst en Fotofever:
 

Na het succes van de eerste editie in Parijs,
komt de beurs van de hedendaagse fotografie naar Brussel.
Van 4 tot 7 oktober 2012 komt de fotokunst
in al zijn vormen aan bod op de site van Tour & Taxis

 

          

 Na het daverend succes van de eerste editie in Parijs komt  Fotofever, de beurs van de hedendaagse moderne fotografie, naar Brussel.  De internationale beurs toont de fotokunst in alle verscheidenheid. Dankzij een selectie van 60 galerieën, uitgevers en studio's wordt het werk van opkomend talent en ervaren fotografen op deze beurs voorgesteld.

De drijvende kracht achter deze internationale fotobeurs Cécile Schall legt zich al enkele jaren toe op de organisatie van de hedendaagse kunstbeurzen op internationaal niveau.
Haar ondernemende geest en passie voor de fotografie erfde zij van haar grootvader Roger Schall, een gerenommeerd fotograaf uit de jaren '30.

 Volgens haar is “Fotofever het resultaat van de osmose tussen een nieuwsgierig publiek, de betrokkenheid van galeriehouders met passie en het vertrouwen van de instellingen en partners. Fotofever is een plaats voor uitwisseling en ontdekking, die al vele bezoekers zin deed krijgen om een eigen verzameling te beginnen !

Cécile Schall heeft de ambitie om van fotofever een evenement te maken dat meetelt op het gebied van de fotografie, door in elke regio van de wereld (Europa, Amerika, Azië en Afrika) een aparte editie op te zetten.

 

FOTOFEVER, van 4 tot 7 oktober 2012, Tours & Taxis - Brussel

www.fotofeverartfair.com

 Download HIER het persdossier

Download HIER de MUST SEE

Hieronder ziet u twee werken uit het aanbod van Fotofever. 

 FIFTYONE GALLERY - William Klein - 'Anouk Aimée and Cigarette Holder' - Paris, 1961
 
  

ESPACE 22 - Eric de Ville - 'Babel By Night' - 2012

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >